Pâine de casă rotundă

Pâine de casă rotundă

Pâine frământată cu maia, coaptă pe vatră, cu un gust unic acrişor. Produsă după o reţetă românească din 1962, se caracterizează printr-un proces lung de fabricaţie de peste 11 ore, obţinânduse astfel o prospeţime care se păstrează timp de mai multe zile.

Declarație nutrițională pentru 100g produs

Aliment Valoare Energetica Grasimi Acizi Grași Saturați Glucide Zaharuri Proteine Sare
Pâine de casă rotundă 930 kj/219 kcal 1,0 g 0,6 g 44,1 g 1,3 g 8,4 g 1,1 g

Produse Proaspete

GUST AUTENTIC

Coacem pâine proaspătă în fiecare dimineață, pentru o experiență autentică.

Calitate

TRADIȚIE ȘI CALITATE

Folosim doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru rezultate perfecte.

Tradiție În Coacere

GUSTURI DE ALTĂDATĂ

Respectăm rețetele tradiționale pentru a oferi produse cu adevărat deosebite.