Franzelă albă

Franzelă albă

Pâine frământată cu maia, coaptă pe vatră, cu un gust unic acrişor. Produsă după o reţetă românească din 1962, se caracterizează printr-un proces lung de fabricaţie de peste 11 ore, obţinânduse astfel o prospeţime care se păstrează timp de mai multe zile.

Declarație nutrițională pentru 100g produs

Aliment Valoare Energetica Grasimi Acizi Grași Saturați Glucide Zaharuri Proteine Sare
Franzelă 930 kj/219 kcal 1,0 g 0,6 g 44,1 g 1,3 g 8,4 g 1,1 g

Produse Proaspete

GUST AUTENTIC

Coacem pâine proaspătă în fiecare dimineață, pentru o experiență autentică.

Calitate

TRADIȚIE ȘI CALITATE

Folosim doar ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru rezultate perfecte.

Tradiție În Coacere

GUSTURI DE ALTĂDATĂ

Respectăm rețetele tradiționale pentru a oferi produse cu adevărat deosebite.